Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Grill tarja orientális pácban

Grill tarja orientális pácban
Grill tarja orientális pácban
75 perc / előkészület: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (14)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Idei grillezésünk ezzel a rendkívül ízes, pikánsan édes-savanyú-csípős, gyömbér-koriander aromás, kissé keleties ízű grillezett tarjával kezdődött. Ízletes, finom kezdés volt! :-)) A hozzávalók változtatásával rengeteg lehetőséget próbálhatunk ki, így természetesen mindig különösebbnél különösebb ízhatásokat érhetünk el.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gyömbért, fokhagymát megtisztítjuk, a chiliből ízlés szerint kiszedjük a magjait, akkor nem olyan csípős.
  2. Minden páchoz való elemet egyszerre beteszünk egy mixerbe, és az egészet pépesre aprítjuk. 
  3. A hússzeleteket a kész szószba alaposan beleforgatjuk, lefedjük, és pár óra hosszat a hűtőben tartjuk.
  4. Faszénparázsos, ill. tetszőleges grillen ropogós, barnára sütjük.
  5. Salátákkal, zöldkörettel tálaljuk.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 41 039
elküldve: 2
receptkönyvben: 371
elkészítve: 5/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Vicikó

Mióta szakács: 2011.04.25.
251 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
alkalom: születésnap, buli receptek, vasárnapi ebéd
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
konyhatechnológia: grill
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
szezon: nyár
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: távol-keleti
adag: 3 főre
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

grillezett tarja keleties ízű pácban, pácolt tarja grillezve, grillezett tarja csípős pácban

Hozzászólások (14)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Albazo
Albazo Tue, 2016-06-28 12:54

Nagyon jó recept. Megcsináltam és a csapat mást nem is akar enni csak ezt.

Tarackos
Tarackos / Tarackos Sat, 2012-08-18 10:46

Nagyon jó kis recept!Én a fűszerekkel megkent húsokat egy jénai tálba teszem és legalább három napig a hűtőben érlelem.Próbáld ki,nem fogsz csalódni.A hozzávalókat természetesen variálom minden alkalommal,de vannak bevált saját keverékeim amiket rendszeresen használok.

616
sertéstarja 70 dkg
gyömbér 7 cm
fokhagyma 6 gerezd
chili 1 db
citromlé 2 ek
halszósz 3 ek
mogyoróolaj 5 ek
koriandermag 1 tk
osztrigaszósz 3 ek
szójaszósz 2 ek