Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Grillen sült citromos-rozmaringos pulykamell

Grillen sült citromos-rozmaringos pulykamell
Grillen sült citromos-rozmaringos pulykamell
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ismét egy grillezős improvizáció... 
Mindenkinek ajánlom sok szeretettel!
Tálaljuk friss paradicsommal és száraz fehérborral!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat összekeverjük és a húsra öntjük.
  2. Kicsit átkeverjük és jól lefedve legalább egy éjszakán át a hűtőben pácoljuk.
  3. Másnap tüzet rakunk és parázson szép lassan megsütjük. A rozmaringot is megsüthetjük és fogyaszthatjuk a húshoz.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 383
elküldve: 0
receptkönyvben: 211
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsirai Éva

Mióta szakács: 2010.03.05.
67 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

citromos-rozmaringos grillezett pulyka

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

850
pulykamell 1 kg
olívaolaj 2 dl
citrom 5 db
fokhagymakrém 70 g
négyszínű bors 20 g
fokhagymabors 10 g
0 ízlés szerint
rozmaring 5 szál