Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Grillezett bárányborda vegyes gombával

Grillezett bárányborda vegyes gombával
Grillezett bárányborda vegyes gombával
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nincs nyár grillezés nélkül. És számomra grillezés sincs gomba nélkül! Mindig mondom, hogy bármilyen gombás étel, annál finomabb, minél többféle gombát használunk ... én most is így teszek. Ami termesztett gomba létezik, mind a hús mellé teszem, egyszerűen mennyei!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Olajból, sóból, borsból, aprított fokhagymából, apróra vágott rozmaringból pácot készítünk. Ebbe forgatjuk a húst, és állni hagyjuk egy éjszakára.
  2. Zsenge, fiatal báránybordát bátran grillezzük. Forgassuk folyamatosan, kb. 10-10 percig oldalanként, majd az utolsó 5 percben tegyük mellé a gombákat. Azokat is állandó forgatás mellett készre grillezzük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 2 261
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig, ebéd, vacsora
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: közepes
szezon: nyár
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombás bárányborda

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

757
gomba 600 g
bárányborda 1 kg
fokhagyma 4 gerezd
rozmaring 3 ek
szőlőmagolaj 5 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint