Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Grillezett csirkemell Vircsikétől

Grillezett csirkemell Vircsikétől
Grillezett csirkemell Vircsikétől
100 perc / előkészület: 60 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kaptunk a nagyitól házi vegyes savanyúságot, és grillezni is szerettünk volna... Evidens, akkor grillezett hús lesz savanyúsággal a vacsi. :)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet megmossuk, felszárítjuk róla a vizet, és vékonyabb szeletekre felvágjuk.
  2. Összekeverjük a fűszereket az olajjal, bedörzsöljük vele a húst. Veszünk egy uzsonnás zacskót, beletesszük a husikat, és bekötjük a száját. Betesszük a hűtőbe, amíg el nem készítjük (általában, ha pácoljuk a húsokat, jó, ha minimum 3-4 órát áll a pácban).
  3. A húst kivesszük a zacskóból, és grillre tesszük. Addig forgatjuk és sütjük mindkét oldalát, amíg a hús átsül és megpuhul.
  4. Ahogy a képen is látszik, tálaljuk vegyes savanyúsággal és zsemlével, vagy friss kenyérrel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 654
elküldve: 1
receptkönyvben: 29
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Vircsike

Mióta szakács: 2014.05.16.
17 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirkemell grillen, fűszeres csirkemell, pácolt grillezett csirkemell

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

521
csirkemell filé 25 dkg
1 csipet
bors 1 csipet
kakukkfű 1 kk
rozmaring 1 tk
napraforgó olaj 1 dl