Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Grillezett édesburgonya

Grillezett édesburgonya
Grillezett édesburgonya
24 perc / előkészület: 10 perc sütés: 14 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tálalhatjuk köretként, de csak önmagában is nagyon finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A koriandert mozsárban finomra morzsoljuk. Hozzáadjuk a kakukkfüvet, rozmaringot és chilipehelyt, és még egyszer elmorzsoljuk. Hozzáadjuk az áttört fokhagymát, sóval, borssal ízesítjük, majd hozzákeverjük az olajat.
  2. Az édesburgonyát meghámozzuk, mossuk, kb. 2 cm vastagságú szeletekre vágjuk, majd kevés fűszeres olajjal bekenjük, és lefedve kb. 30 percet hagyjuk állni.
  3. Egy grillserpenyőt felforrósítunk, az édesburgonya-szeleteket oldalanként 7 percig sütjük, majd kivesszük, és a maradék fűszeres olajjal meglocsoljuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 24
össznézettség: 1 157
elküldve: 1
receptkönyvben: 40
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1963 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – 0 vércsoport
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: grill
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

fűszeres batáta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

198
koriandermag 1 tk
chilipehely 0.5 tk
kakukkfű 1 tk
rozmaring 1 tk
fokhagyma 2 gerezd
olívaolaj 4 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
édesburgonya 800 g