Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Grillezett mexikói csirkenyársak joghurtos mártogatóval

Grillezett mexikói csirkenyársak joghurtos mártogatóval
Grillezett mexikói csirkenyársak joghurtos mártogatóval
40 perc / előkészület: 30 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi különlegesség mexikói ízvilágban.

hozzávalók / 4 adag

A mexikói fűszerkeverékhez

A joghurtos mártogatóhoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A nyárshoz használt fa pálcikákat meleg vízbe beáztatjuk.
  2. A fűszerkeverékhez egy tálba öntjük az alapanyagokat, majd jól elkeverjük.
  3. A csirkemell filéket kockákra vágjuk, egy tálba tesszük, majd kevés olajjal meglocsoljuk, és megszórjuk a fűszerkeverékkel. Összeforgatjuk, és hűtőben pihentetjük, míg elkészülünk a többi alapanyaggal.
  4. A paprikákat és vöröshagymát felkockázzuk, a koriandert aprítjuk.
  5. A joghurtos mártogatóhoz az alapanyagokat egy tálba öntjük, és jól elkeverjük.
  6. Felépítjük a nyársakat, tetszőleges sorrendben a csirkemellkockákkal és zöldségekkel, majd kevés olajjal lekenjük, és 5-10 perc alatt (2 percenként forgatva) megsütjük a grillen. Ha megsült, megszórjuk a maradék korianderrel, és a mártogatóval tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 409
elküldve: 0
receptkönyvben: 92
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
199 recept

egyéb elnevezések

fűszeres csirkesaslik

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

312
csirkemell filé 500 g
piros kaliforniai paprika 1 db
sárga kaliforniai paprika 1 db
zöld kaliforniai paprika 1 db
vöröshagyma 1 nagy db
koriander 1 csokor
napraforgó olaj 2 ek
római kömény 1 ek
fokhagymapor 1 tk
fűszerpaprika 1 tk
cayenne bors 1 tk
chilipehely 1 tk
oregánó 1 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
joghurt 450 g
chilipehely 1 tk
fokhagymapor 1 tk
koriander 1 csokor
limelé 1 lime-ból nyert
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint