Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Grillezett Portobello gomba joghurtos-zöldfűszeres öntettel

Grillezett Portobello gomba joghurtos-zöldfűszeres öntettel
Grillezett Portobello gomba joghurtos-zöldfűszeres öntettel
10 perc / előkészület: 5 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a recept valami hihetetlenül egyszerű, mégis, mikor vendégek jönnek át, és grillezünk, akkor mindig ennek van a legnagyobb sikere, annyira finom! Mindenkinek bátran ajánlom, hogy próbálja ki, sikere lesz!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A Portobello gombák tönkjét kitörjük, folyó víz alatt leöblítjük őket. Hámozni nem szabad, mert ezzel értékes tápanyagokat és vitaminokat veszítünk.
  2. A gombákat sózzuk, borsozzuk, és feltesszük a forró grillre.
  3. Meglocsoljuk olívaolajjal, és pár perc alatt megforgatjuk.
  4. A joghurtot összekeverjük az apróra vágott zöld fűszerekkel és sóval.
  5. A gombákat levesszük a grillről, megtöltjük a joghurtos öntettel, és azonnal fogyasztjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 509
elküldve: 0
receptkönyvben: 75
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: grill
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

grill gomba

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

125
portobello gomba 4 db
fokhagyma 3 gerezd
joghurt 300 ml
kapor 0 ízlés szerint
zöldhagyma 1 közepes db
olívaolaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint