Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Grillezett sajtnyárs csirkével

Grillezett sajtnyárs csirkével
Grillezett sajtnyárs csirkével
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mexikói ízvilágú, mégis nagyon egyszerű, ellenálhatatlanul finom sajtnyársak.

hozzávalók / 4 adag

A nyárshoz

Az öntethez

Szólj hozzá!

elkészítés

Az öntethez

  1. Az összes hozzávalót alaposan összekeverjük.

A nyárshoz

  1. A csirkemellet nagyobb kockákra vágjuk, a kukoricát megtisztítjuk, és 3-4 centis darabokra aprítjuk.
  2. Egy nyársra elkezdjük felhúzni a hozzávalókat: egy kukorica, két csirkemellkocka, grillsajt, újra csirke, majd újra kukorica.
  3. Ha a nyársak elkészültek, megkenjük őket a páccal, és legalább 15 percet állni hagyjuk.
  4. Forró grillsütőben készre sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 661
elküldve: 1
receptkönyvben: 56
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

Karaván Grill és Tihany Grill

Mióta szakács: 2016.06.14.
17 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

477
füstölt sajt 240 g
csirkemell filé 500 g
csöves kukorica 2 db
méz 2 ek
olívaolaj 2 ek
limelé 2 lime-ból nyert
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
chili 0 ízlés szerint
koriander 1 csokor