Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Grillezett töltött gomba

Grillezett töltött gomba
Grillezett töltött gomba
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A csiperke, őzlábgomba és a vargánya is mind remek szabadtéren grillezve. Szinte bármivel tölthetjük, de mi most bulgurral, zöldségekkel és egy kevés sajttal bolondítottuk meg.
Szupergyors töltött gombák grillezve, ahogy mi szeretjük!

Forradalom a folteltávolításban - Vanish Gold Oxi Action

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A bulgurt sós vízben felforraljuk, majd negyed órát pihentetjük.
  2. A gombákat alaposan megmossuk, tisztítjuk, majd a eltávolítjuk a tönkjét/szárát. A zöldségeket és a sajtot felaprítjuk.
  3. Megtöltjük a bulgurral, paprikával, lila hagymával, és végül a sajttal.
  4. Feltesszük a grillre, meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal, majd kb. 10 percig grillezzük.
  5. Friss salátával tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 103
elküldve: 0
receptkönyvben: 63
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
1130 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, tojásmentes
konyhatechnológia: grill
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: töltött zöldség
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gomba grillen

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

390
bulgur 0.5 bögre
víz 2.5 dl
csiperkegomba 8 nagy db
piros kaliforniai paprika 1 közepes db
lila hagyma 1 közepes db
mozzarella 10 dkg
olívaolaj 1 dl