Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Grillsajt zöldbabbal és baconchipsszel

Grillsajt zöldbabbal és baconchipsszel
Grillsajt zöldbabbal és baconchipsszel
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors és egyszerű ebéd- vagy vacsoraötlet, aminek hétköznap is egészen nyugodtan nekiállhatunk.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A baconszeleteket felkockázzuk és egy forró grillserpenyőben ropogósra sütjük.
  2. A bacon kisült zsírjára dobjuk a zöldbabot. Ráöntünk egy kevés olívaolajat, sózzuk-borsozzuk, és hozzáadjuk a felkarikázott újhagymát, valamint a felnegyedelt koktélparadicsomokat.
  3. 5-10 perc alatt megpirítjuk a zöldségeket, majd ugyanabban a serpenyőben megsütjük a grillsajtokat is.
  4. A sajtokat a paradicsomos zöldbabon tálaljuk, és jól megszórjuk a baconchipsszel.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 870
elküldve: 0
receptkönyvben: 41
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 2

szakács

Karaván Grill és Tihany Grill

Mióta szakács: 2016.06.14.
17 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
fogás: főétel

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

731
füstölt sajt 24 dkg
bacon 10 dkg
zöldbab 25 dkg
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
újhagyma 1 db
koktélparadicsom 15 dkg