Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Grissini máshogy

Grissini máshogy
Grissini máshogy
42 perc / előkészület: 30 perc sütés: 12 perc
receptkönyvben hozzászólások (10)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Isteni almás pitét készítettem a férjemnek, de valahogy belekeveredett egy apró dióhéj, amire ráharapott, ezért többet nem evett belőle. Én pusztítom azóta is, mert nagyon finom (dióhéj sehol). Gondoltam, készítek helyette egy gyors valamit. Ez lett belőle. Szerintem azonnal lehet duplázni a mennyiséget, mert pillanatok alatt elfogy.

hozzávalók / 4 adag

A tésztához

A tetejére tetszés szerint

ajánlat

 

 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az élesztőt a tej, a víz, a cukor langyos keverékén felfuttatjuk.
  2. A tészta egyéb összetevőivel összekeverjuk, kelesztjük (nagyon nem is fontos, mert készítés közben megkel.)
  3. A tésztát kinyújtjuk 3-4 mm vékonyra, vékonyan megkenjük pizzakrémmel, rászórunk a feltétekből tetszőleges hozzávalót, vagy amit szeretünk.
  4. Keskeny, 7-8 mm széles csíkokra felszabjuk, megsodorjuk, tepsibe rakjuk.
  5. Előmelegített sütőben megsütjük.

  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 38x30x2 cm
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 27 496
elküldve: 8
receptkönyvben: 587
elkészítve: 33/44
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós süti
kalória: átlagos
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

fűszeres grissini parmezán sajttal, szezámos kelt rudak

Hozzászólások (10)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

zsamo
zsamo Tue, 2015-01-27 20:00

Örülök, hogy rátaláltam erre a receptre! Úgy érzem gyakori vendég lesz... gyors és isteni finom :) Köszönet érte :)

anita86
anita86 Fri, 2014-01-17 19:27

Bizony, hogy szuper! Nagyon gyorsan megvan és ha nem fogjuk vissza megunkat, majdnem ilyen hamar el is fogy! Nálunk is igen gyakori vendég, köszönöm!

Vass Éva
Évi néni / Vass Éva Fri, 2014-01-17 20:13

Hát ez az. Ezek úgy csúsznak le, mintha kötelező lenne. Éppen az imént készítettem el Ízhuszár sajtos pogácsáit és szépen bekebeleztem a felét egy álltó helyemben.
köszönöm a kedves szavakat. Üdv: Évi néni

fincs
fincs Mon, 2013-02-25 20:01

Szuper rágcsa :) köszönöm! Megleptek drága gyermekem barátai,mindjárt le is meozták :)Megdícsértek érte :) A dícséreten szívesen osztozom Veled Éva és mégegyszer köszönöm :)

sonce85
Sonce / sonce85 Wed, 2012-07-18 12:31

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nagyon finom,pikáns! Biztos,hogy többször is elfogom készíteni.

Vass Éva
Évi néni / Vass Éva Wed, 2012-07-18 16:20

Köszönöm szépen. Ezért is örülök, ha felteszek valamit és azt mások is kedvelik. Üdv: Évi néni

494
finomliszt 30 dkg
tej 1 dl
víz 1 dl
olívaolaj 4 ek
cukor 1 teáskanál
1.5 teáskanál
élesztő 1.5 dkg
bazsalikom 1 tk
oregánó 1 tk
kakukkfű 1 tk
pizzaszósz 3 ek
füstölt sajt 5 dkg
parmezán sajt 5 dkg
szezámmag 3 ek