Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyömbér-fokhagyma krém

Gyömbér-fokhagyma krém
Gyömbér-fokhagyma krém
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A balti csirkéhez kellett ez a krém. A krém a hűtőben kb. 3 hétig tárolható. A krémet adagonként le is fagyaszthatjuk.

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fokhagymát és a gyömbért megtisztítjuk.
  2. Az egészet botmixerrel pürésítjük. Egy kis üvegbe kanalazzuk. Hűtőben tároljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 376
elküldve: 1
receptkönyvben: 95
elkészítve: 1/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

gyömbéres fokhagymakrém, fokhagymás gyömbérkrém, indiai fokhagymakrém gyömbérrel

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

loila
loila / loila Mon, 2012-11-05 21:42

Nem igazán írtam le jól, bocsi, inkább az a kérdés, hogy nem lesz nagyon csípős? Nem igen használtam még eddig gyömbért, nem ismerem a fűszert. Köszi

loila
loila / loila Mon, 2012-11-05 20:39

Szia!
Nem lesz túl kesernyés a krém?!Köszönöm, Viola
Tetszenek a receptjeid! Bármikor keresek egy receptet, mindig visszakanyarodok a tieidhez! :)

glaser
Glaser / glaser Mon, 2012-11-05 21:18

Kedves Viola! A krem nem lesz kesernyes, hiszen sem a fokhagyma sem a gyömber nem kesernyes. Örvendek, hogy tetszenek a receptjeim. Üdv: Maria

15
fokhagyma 50 g
gyömbér 40 g
1 tk
napraforgó olaj 1 ek