Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyömbéres-chilis csirkemell laskagombával

Gyömbéres-chilis csirkemell laskagombával
Gyömbéres-chilis csirkemell laskagombával
50 perc / előkészület: 30 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A történet egyszerű, csirkét szerettünk volna vacsorázni, volt otthon gyömbér, innentől pedig beindult a fantázia, és ez lett belőle. smiley

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megmosott csirkemellet és a laskagombát csíkokra szeleteljük
  2. Turmixgépben a meghámozott és felszeletelt gyömbért a fokhagymával, chilipaprikával és a fűszerekkel, valamint az olívaolajjal és szójaszósszal összedaráljuk.
  3. Az így kapott keverékben egy keverőtálban bepácoljuk a csirkemellet - a pácolás esetünkben annyit jelent, hogy amíg az olaj az edényben felhevül, addig pácoljuk.
  4. Az olajon a csirkét megpirítjuk, majd miután megpirult, hozzáadjuk a gombát és a felaprított szárított paradicsomot.
  5. Rizzsel tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 5 938
elküldve: 2
receptkönyvben: 180
elkészítve: 4/6
Facebookon megjelent: -

szakács

DrPepe

Mióta szakács: 2012.01.10.
14 recept

receptjellemzők

receptkategóriák

egyéb elnevezések

fűszeres csirkemellcsíkok laskagombával, gyömbéres csirkemell laskagombával, fűszeres laskagombás csirkemell

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

drpepe
DrPepe / drpepe Sun, 2012-01-22 16:07

Szia! Termeszetesen helyettesítheted bármilyen számodra kedvenc gombával

focze973
focze973 Sat, 2012-01-21 15:12

A laskagombát helyettesíthetem másféle gombával is?- ugyanis nem tartozik a kedvenceink közé.köszi.

252
csirkemell filé 60 dkg
laskagomba 30 dkg
gyömbér 2.5 dkg
chili 1 db
fokhagyma 4 gerezd
szárított paradicsom 5 db
szójaszósz 1 ek
olívaolaj 1 ek
kurkuma 1 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint