Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyömbéres grépfrút ital

Gyömbéres grépfrút ital
Gyömbéres grépfrút ital
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom ital reggelire vagy tízóraira. Cukor helyett édesíthetjük mézzel.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A grépfrútot meghámozzuk úgy, hogy a vékony fehér héjat is levágjuk. Utána kifilézzük, azaz a gerezdeket elválasztó vékony hártya mentén éles késsel bevágunk, és a gyümölcshúst óvatosan kiemeljük. A levet felfogjuk.
  2. A fagyasztott málnát, a grépfrút filéket, a levet és a gyömbért botmixerrel pürésítjük. Hozzáadjuk a zabpehelyt és a cukrot, és finomra pürésítjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 889
elküldve: 1
receptkönyvben: 57
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: italok
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

reggeli ital, gyümölcsturmix, gyümölcsital

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

116
grépfrút 1 db
málna 50 g
gyömbér 7.5 g
zabpehely 1 ek
cukor 0.5 teáskanál