Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyömbéres húsgolyók

Gyömbéres húsgolyók
Gyömbéres húsgolyók
35 perc / előkészület: 5 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A receptet először Timitől hallottam, de ő másképpen készítette, én alakítottam rajta saját ízlésem szerint!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Kiváló szilveszterre, házibulihoz, remek kiegészítője majonézes salátáknak, de főzelékeknek is! Könnyebb, mint a hagyományos pirospaprikával, hagymával, tejbe áztatott kenyérrel készülő fasírt. A gyömbér izgalmas új ízt ad a hagyományos húsgolyónak! Jó étvágyat!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A darált sertéshúshoz adjuk hozzá a tojást, a zsemlemorzsát, a gyömbért, fokhagymát, sót, borsot, és dolgozzuk össze!
  2. Formáljunk belőle kisebb golyókat, és süssük napraforgóolajban aranybarnára!
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 525
elküldve: 0
receptkönyvben: 61
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nánásiné Lehner Mónika

Mióta szakács: 2015.08.22.
12 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fűszeres húsgolyó, fasírt, gyömbéres fasírt golyó

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1207
darált sertéshús 0.5 kg
tojás 1 db
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
gyömbér 1 teáskanál
fokhagyma 3 gerezd
zsemlemorzsa 2 ek
napraforgó olaj 5 dl