Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyömbéres-kókusztejes sütőtökkrémleves

Gyömbéres-kókusztejes sütőtökkrémleves
Gyömbéres-kókusztejes sütőtökkrémleves
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A legfinomabb tökleves, amit valaha kipróbáltál, a kókusztej és gyömbér egy mindig befutó kombináció. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Mossuk meg és daraboljuk fel a tököt. Hámozzuk meg a répát és a gyömbért, és daraboljuk fel.
  2. Egy lábosban olvasszuk meg a vajat, és pirítsuk meg rajta üvegesre a finomra vágott hagymát. Jöhet hozzá a gyömbér, a tök és a répa. Öntsük fel kb. 8 dl alaplével. Főzzük kb. 15 percig. Pürésítjük egész krémesre, majd öntsük hozzá a kókusztejet. Ha túl sűrű, tovább hígíthatjuk ízlés szerint az alaplével.
  3. Sózzuk, borsozzuk, adjuk hozzá a szerecsendiót. Ha szeretjük, szezámolajjal és pörkölt tökmaggal vagy fenyőmaggal is díszíthetjük.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 255
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Szimran

Mióta szakács: 2017.04.28.
124 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: ősz
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

sütőtökleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

240
hokkaido tök 1000 g
sárgarépa 500 g
vöröshagyma 1 közepes db
gyömbér 6 cm
kókusztej 2 dl
szerecsendió 1 kávéskanál
0 ízlés szerint
cayenne bors 1 csipet
marha alaplé 1 l
vaj 1 ek