Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyömbéres-kurkumás csirkesaslik

Gyömbéres-kurkumás csirkesaslik
Gyömbéres-kurkumás csirkesaslik
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A saslik készítését ajánlom azokra a napokra, amikor intenzív ízű, de gyorsan, egyszerűen elkészíthető ételt szeretnénk tálalni.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemelleket felkockázzuk, enyhén besózzuk.
  2. Kurkumás, gyömbéres, olívás pácban eltesszük pihenni.
  3. Addig felaprítjuk a zöldségeket, és ugyanebbe a pácba beleforgatjuk.
  4. Választunk egy tetszőleges sorrendet, és fa pálcára felhúzzuk az összetevőket.
  5. A recept szerint 4 db pálca készül el. Előmelegített sütőben sütjük, egyszer átforgatva.
  6. Közben, ha köretet szeretnénk hozzá, rizst tehetünk fel főzni, és mire megsül a saslik, el is készül. 
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 717
elküldve: 0
receptkönyvben: 136
elkészítve: 2/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Illatok a konyhámból

Mióta szakács: 2012.02.16.
124 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirkés saslik, fűszeres csirkemell nyárson, zöldséges csirkés nyárson sült

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

775
csirkemell filé 20 dkg
kurkuma 0 ízlés szerint
gyömbér 1 cm
0 ízlés szerint
lila hagyma 0.5 db
padlizsán 4 db
paradicsom 2 db
halványító zeller 2 db
bacon 4 szelet
rizs 125 g
olívaolaj 2 ek