Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyömbéres lilakáposztasaláta

Gyömbéres lilakáposztasaláta
Gyömbéres lilakáposztasaláta
0 perc /
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Fűszeres Eszter exkluzív Floriol receptje.

A gyömbéres lilakáposzta saláta annyira finom, hogy magában is eleszegeti az ember, de mégis egy grillen megsütött kolbász vagy csirkemell filé mellett a legjobb. Jól behűtve kínáljuk!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A legyalult káposztát lesózzuk, hagyjuk állni fél órát, majd alaposan kinyomkodjuk.

  2. Közben egy konyharuhába borítjuk a joghurtot, felakasztjuk, és hagyjuk lecsepegni.

  3. Elkeverjük a káposztát a gyömbérrel, a fűszerekkel és az olajjal, de a joghurtot csak közvetlenül a tálalás előtt keverjük hozzá.

  4. Ha marad a salátából, annak is jobb, ha külön tesszük a hűtőbe a joghurtot és a káposztát.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 11 218
elküldve: 8
receptkönyvben: 320
elkészítve: 6/16
Facebookon megjelent: -

szakács

Floriol

Mióta szakács: 2011.06.07.
20 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

lilakáposztasaláta, gyömbéres saláta lilakáposztával, joghurtos vöröskáposztás saláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

282
vöröskáposzta 70 dkg
napraforgó olaj 1 dl
joghurt 3 dl
gyömbér 2 ek
porcukor 1 teáskanál
citromlé 1 fél citromból nyert
őrölt fűszerkömény 1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint