Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyömbéres mentás fodros kel

Gyömbéres mentás fodros kel
Gyömbéres mentás fodros kel
50 perc / előkészület: 15 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A gyömbér és menta jól passzol a fodros kelhez, a kolbász pedig jóllakat.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kolbászt olívaolajon megsütjük, majd a serpenyőből kivéve felszeleteljük.
  2. A hagymát apróra vágjuk, és ugyanabban a serpenyőben pirítjuk.
  3. Közben a gyömbér héját lekaparjuk, szeleteljük, és vékony, hosszú csíkokra vágjuk. A hagymához keverjük, és tovább pirítjuk.
  4. A fodros kel vastag, középső erét kivágjuk, és a leveleket falatnyi darabokra vágjuk. A gyömbéres hagymára szórjuk.
  5. A szeletelt kolbászt is hozzáadjuk, és fedő alatt pároljuk, míg minden újra felmelegszik.
  6. Közben a mentaszószt és almaecetet összekeverjük.
  7. 2 tálon elosztva a mentaszósszal meglocsolva azonnal, melegen tálaljuk.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 580
elküldve: 0
receptkönyvben: 5
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
konyhatechnológia: wok receptek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kolbászos fodros kel, vegyes saláta kolbásszal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

863
olívaolaj 1 ek
sütnivaló kolbász 500 g
vöröshagyma 0.5 közepes db
gyömbér 30 g
fodros kel 100 g
mentaszirup 1 ek
almaecet 2 ek