Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyömbéres sült csirkecombok

Gyömbéres sült csirkecombok
Gyömbéres sült csirkecombok
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Valójában a hal receptből indultam ki, ahol tejben sózom be a halat. Itt most vízzel akartam egyformán megsózni a csirkecombokat. A férjem ragaszkodott, hogy a csirkét a bőrével együtt süssem meg, nekem meg valahogy így sosem ízlett, mert a bőre nem engedte át a sót. Mindig sótlan volt, ezért most így sóztam meg. Nagyon finom lett! Csak egy kis hibát csináltam, hogy a combokat bőrrel lefelé sütöttem, így egy kicsit megtéptem, mikor megfordítottam.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Elsőnek a csirkecombokat beáztatjuk a liter víz és 2 evőkanálsó keverékébe, legalább 3 órára.
  2. Egy tepsibe rakjuk a húst, borsozzuk, gyömbérrel és pirospaprikával megszórjuk mindkét oldalán.
  3. Előmelegített sütőben megsütjük.
  • sütési hőfok: 170°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 093
elküldve: 3
receptkönyvben: 47
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

helena26

Mióta szakács: 2011.09.18.
458 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sós vízben pácolt csirke, fűszeres csirkecomb, sült csirkecomb gyömbérrel fűszerezve

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

313
csirkecomb 4 db
víz 1 l
2 ek
gyömbér 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek