Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyömbéres tejszínes hal

Gyömbéres tejszínes hal
Gyömbéres tejszínes hal
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A statisztikák szerint mi magyarok kevés halat eszünk. A választékot bővítendő ajánlom ezt az ételt.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Párolt rizs illik hozzá, én barna rizst pároltam mellé.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Lereszeljük a gyömbért, és az áttört fokhagymával együtt az olajon megdinszteljük.
  2. Ezután hozzáadjuk a felkockázott halat, sózzuk, borsozzuk.
  3. Pár perc múlva mehet bele a felkarikázott újhagyma és végül a felaprított paprika. Óvatosan kevergetjük, hogy ne törjön a hal. A paprikának nem kell megpuhulni, 10 perc rotyogás elég.
  4. Ezután beleöntjük a tejszínt, még egy rottyanás, és kész.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 440
elküldve: 0
receptkönyvben: 77
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Ligeti Károly

Mióta szakács: 2014.03.04.
129 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejszínes hal zöldségekkel, tejszínes halragu, tejszínes halragu zöldségekkel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

233
hal 50 dkg
újhagyma 8 db
kápia paprika 2 db
fokhagyma 6 gerezd
gyömbér 4 cm
olívaolaj 2 ek
főzőtejszín 2 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint