Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyömbéres-újhagymás ételízesítő

Gyömbéres-újhagymás ételízesítő
Gyömbéres-újhagymás ételízesítő
13 perc / előkészület: 5 perc főzés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

David Chang híres gyömbéres-újhagymás szósza kiegészítve kevés medvehagymával. Isteni finom ázsiai levesekre, halételekhez, sült húsra, de még a reggeli rántottára is! Hűtőben néhány hétig eltartható.

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az újhagymát, a gyömbért és a medvehagymát apróra felvágjuk, és egy hőálló tálba öntjük.
  2. Az olajat egy kisebb lábosban felforrósítjuk, egészen addig, amíg finoman füstölni nem kezd. Ekkor óvatosan ráöntjük a hagymás-gyömbéres keverékre, elkavarjuk benne, és hagyjuk néhány percet hűlni.
  3. Ezután hozzákeverjük a szójaszószt, az ecetet, és kevés sóval ízesítjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 367
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Dávid

Mióta szakács: 2013.03.04.
336 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig, reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
fogás: egyéb fogás
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
konyha: távol-keleti
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

gyömbéres medvehagyma

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

200
újhagyma 6 közepes db
gyömbér 5 cm
medvehagyma 0.5 csokor
napraforgó olaj 250 ml
szójaszósz 2 ek
rizsecet 1 tk
1 csipet