Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyöngyhagymás-gombás csirkeragu

Gyöngyhagymás-gombás csirkeragu
Gyöngyhagymás-gombás csirkeragu
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, de annál finomabb ebéd vagy vacsoraötlet, amit mindenki imádni fog.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kockázzuk fel a csirkét, a hagymát és a megtisztított gombát.
  2. Az olajon pároljuk üvegesre a hagymát, majd tegyük hozzá a csirkét, és pirítsuk le egy kicsit. Tegyük hozzá a gombát, és fűszerezzük az egészet.
  3. Ha készre főtt, tegyük hozzá a lecsepegtetett gyöngyhagymát és a tejszínt, majd forraljuk össze ezekkel együtt újra. Ha friss petrezselymet használunk, azt is érdemes a legvégén hozzátenni.
  4. Tálaljuk kifőtt tésztával, galuskával vagy rizzsel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 2 934
elküldve: 0
receptkönyvben: 88
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
1137 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gombás csirke

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

830
napraforgó olaj 3 ek
csirkemell filé 300 g
vöröshagyma 1 nagy db
gomba 180 g
1 ek
bors 1 csipet
gyöngyhagyma 80 g
főzőtejszín 180 ml
petrezselyem 1 tk
tészta 200 g