Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyors répakrémleves Lina konyhájából

Gyors répakrémleves Lina konyhájából
Gyors répakrémleves Lina konyhájából
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sok párolt répa maradt meg a vasárnapi ebédről, így hasznosítottam.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A répát megpucoljuk, és vízben, fedő alatt megpároljuk. 
  2. Ha teljesen puha, turmixgépben vagy botmixerrel pépesítjük. 
  3. 2 dl vízzel felöntjük a masszánkat, hozzáadjuk a húsleveskockát, és addig melegítjük, amíg a leveskocka fel nem olvad. Ha túl sűrűnek találjuk a levest, ki hogy szereti, adhatunk még hozzá vizet. (Akinek akad otthon felbontott főzőtejszín, 1 dl tejszínt adhat hozzá, és akkor csak 1 dl víz szükséges.)
  4. Pirítóssal vagy zsemlekockával tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 017
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Lina0817

Mióta szakács: 2013.02.23.
30 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
fogás: leves

egyéb elnevezések

répaleves, répakrémleves, sárgarépa krémeleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

190
sárgarépa 0.5 kg
leveskocka 1 db
víz 4 dl
főzőtejszín 1 dl
kétszersült 2 db