Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyors tészta Glaser konyhájából

Gyors tészta Glaser konyhájából
Gyors tészta Glaser konyhájából
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha túl sűrű lett a mártás, adjunk hozzá egy keveset a tészta főzővizéből. A mártást ízesíthetjük pestóval is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát sós vízben megfőzzük.
  2. A felvágottat vékony csíkokra vágjuk. Egy serpenyőben felforrósítjuk a vajat az olajjal, rászórjuk a felvágottat, és megpirítjuk.
  3. Felöntjük a tejszínnel, sóval, borssal ízesítjük, és kb. 2-3 percig főzzük, míg besűrűsödik.
  4. A tésztát leszűrjük, a mártáshoz keverjük.
  5. Hozzákeverjük a metélőhagymát, és sajttal megszórva tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 324
elküldve: 0
receptkönyvben: 83
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tejszínes-sajtos tészta felvágottal, tejszínes tészta felvágottal, tejszínes tészta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

629
tészta 200 g
felvágott 150 g
vaj 1 ek
olívaolaj 1 ek
főzőtejszín 50 ml
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
metélőhagyma 1 ek
sajt 20 g