Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyümölcsfagyi Kalota konyhájából

Gyümölcsfagyi Kalota konyhájából
Gyümölcsfagyi Kalota konyhájából
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sokszor megesik, hogy az üzleti fagyinak mű íze van. Gondoltam, próbálok itthon készíteni fagyit. Meglepően finomra sikerült, és azóta mindig itthon készítem a fagyit. 

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy szűrőbe 4 rétegben gézt helyezünk, majd ezen keresztül hagyjuk átcsöpögni a joghurtot. Általában pár órára szükség van. Fontos, hogy nagyon jól csöpögtessük le a joghurtot, mert ha nem, akkor jeges lesz a fagyi.
  2. A konyharobot aprító táljába vagy turmixba helyezzük a lecsöpögtetett joghurtot, a banánt, a gyümölcsöt és a porcukrot, majd jól összeaprítjuk, amíg homogén pasztává válik.
  3. Dobozba öntjük, és lefagyasztjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 300
elküldve: 0
receptkönyvben: 40
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Kalota

Mióta szakács: 2015.12.13.
11 recept

receptjellemzők

mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
kategória: fagyi
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
diéta: gluténmentes, tojásmentes
konyha: olasz
fogás: desszert
adag: 8 főre

receptkategóriák

főkategória: fagyi
alkategória: gyümölcsfagyi
hasonló kategóriák: házi fagyi, sorbet, fagyikehely, vaníliafagyi, parfé, karamellfagyi, fagyitorta

egyéb elnevezések

szederfagyi, banánfagyi, joghurtos fagylalt

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

63
szeder 500 g
joghurt 5 ek
banán 2 közepes db
porcukor 1 púpozott ek