Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyümölcsös párolt káposzta

Gyümölcsös párolt káposzta
Gyümölcsös párolt káposzta
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hirtelen ötlettől vezérelve, fel akartam dobni a párolt káposztát.

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

ajánlat

Baromfi és hal mellé nagyon finom köretnek.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát leszeljük, és a sóval összerázva egy órát állni hagyjuk.
  2. A gyümölcsöket összedarabolva, a borssal, az ananászkonzerv levében összekeverjük, és azt is állni hagyjuk.
  3. Leöntjük a káposzta levét, majd a felforrósított olajon egy lábosban megfuttatjuk, ráöntjük az ecetet, és az ananász levét a gyümölcsökkel együtt, majd időnkénti kevergetés mellett készre pároljuk. (Én megvártam, míg majdnem az összes lé elpárolog.)
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 618
elküldve: 0
receptkönyvben: 6
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

CsPeti

Mióta szakács: 2013.12.29.
6 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: köretek
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gyümölcsös káposzta, párolt káposzta gyümölcsökkel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

218
káposzta 1 kis fej
aszalt sárgabarack 20 dkg
ananászkonzerv 35 dkg
négyszínű bors 1 teáskanál
1 ek
ecet 2 ek