Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyümölcsös-pudingos krémes

Gyümölcsös-pudingos krémes
Gyümölcsös-pudingos krémes
65 perc / előkészület: 20 perc főzés: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretem ezt a krémest sütni, mert nem kell a lapokat külön-külön sütni, hanem az egészet egyben. Ebből a szempontból teljesen másfajta krémes, nálunk nagyon bevált.

hozzávalók / 4 adag

A tésztához

A krémhez

Egyéb

ajánlat

A gyümölcsöt apróbbra vágtam, mert nagy darabokban volt az őszibarack. Süssük magasabb oldalú tepsiben, nehogy kicsurogjon sütés közben. Bármilyen gyümölccsel készíthetjük. Én nem bírtam kivárni, hogy teljesen kihűljön, csakis úgy lehet szeletelni, de jó pár óra múlva gyönyörűen szeletelhető.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát két részre osztjuk, és kinyújtjuk.
  2. Kivajazott tepsibe helyezzük. Rárakjuk a gömbölyű babapiskótát.
  3. Erre rakjuk az kockára vágott barackot.
  4. A liter tejben megfőzzük a 2 vaníliás pudingot a cukorral, majd ráöntjük a gyümölcsre.
  5. A másik tésztát kinyújtjuk, kockára vágjuk, és ráhelyezzük a puding tetejére.
  6. Előmelegített sütőben megsütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 33x25 cm
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 953
elküldve: 1
receptkönyvben: 36
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

helena26

Mióta szakács: 2011.09.18.
458 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, uzsonna
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: desszert

egyéb elnevezések

gyümölcsös krémes, krémes leveles tésztából, pudingos krémes

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1106
leveles tészta 1 csomag
tej 1 l
vaníliás pudingpor 2 tasak
cukor 4 ek
őszibarack konzerv 820 g
piskótatallér 500 g