Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyümölcssaláta pudingágyon

Gyümölcssaláta pudingágyon
Gyümölcssaláta pudingágyon
20 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ritkán eszem gyümölcsöt sajnos, de ilyen formában bármikor szivesen:).

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tejet odatesszük főni, a pudingport elkeverjük 3 kanál cukorral, 4 kanál tejjel, és a többi tejhez adjuk, folyamatosan kavargatjuk, miután besűrűsödött, kiöntjük tálkákba, és hagyjuk hűlni.
  2. A gyümölcsöket megtisztítjuk, meghámozzuk, felvágjuk kisebb darabokra, majd az egészet összekeverjük a vaníliás cukorral, fahéjjal, feketeribizli-szörppel, rumeszenccel és a kompotók levével.
  3. Mikor a puding kihűlt, megdermedt, ráhalmozunk a gyümölcssalátából, és a tetejére tejszínhabot nyomunk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 946
elküldve: 2
receptkönyvben: 76
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Kattika

Mióta szakács: 2011.11.07.
126 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

sokgyümölcsös saláta, vegyes gyümölcssaláta pudinggal és tejszínhabbal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

587
narancs 1 db
banán 1 db
szilva 10 db
sárgabarack 10 db
meggybefőtt 10 dkg
ananászkonzerv 10 dkg
kivi 3 db
alma 2 db
szörp 1 dl
fahéj 0 ízlés szerint
rumaroma 10 ml
vaníliás cukor 1 csomag
tej 500 ml
cukor 3 ek
tejszínízű pudingpor 1 csomag
tejszínhab 4 ek