Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyümölcstorta Horandrától

Gyümölcstorta Horandrától
Gyümölcstorta Horandrától
70 perc / előkészület: 30 perc főzés: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pudingot szerettem volna enni, de gondoltam valamivel felturbózom, gyümölcs is volt itthon, így jött az ötlet, hogy, készítek gyümölcstortát, mi nem szeretjük, ha nagyon sok gyümölcs van rajta, de természetesen mindenki ízlés szerint tehet rá, és tortazselét is!:)

hozzávalók / 5 adag

A tésztához

A töltelékhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásfehérjét habbá verjük, hozzáadjuk a tészta többi hozzávalóját, összedogozzuk óvatosan, hogy a hab ne törjön meg.
  2. Kisütjük, olyan 20-30 perc kell hozzá.
  3. Elkészítjük a pudingot a szokott módon, ráöntjük a tésztára, megvárjuk, míg megszilárdul.
  4. Ha a puding megszilárdult, a tetejére megmosott, leszárított idénygyümölcsöt teszünk (bármilyen gyümölcsből lehet). Általában szoktak rá tortazselét tenni, mi nem mindig szeretjük, ha van rajta, most nem tettem rá.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 26 cm
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 550
elküldve: 0
receptkönyvben: 6
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Horandra

Mióta szakács: 2013.07.31.
41 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, vasárnapi ebéd
mikor: mindig, tízórai, uzsonna
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: torta
kalória: átlagos
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 5 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gyümölcstorta vaníliás pudinggal, pudingos torta gyümölcsökkel, gyümölcsös torta vaníliapudinggal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

372
tojás 4 db
cukor 4 ek
napraforgó olaj 3 ek
finomliszt 6 púpozott ek
sütőpor 1 csomag
ecet 1 ek
vaníliás pudingpor 1 csomag
tej 5 dl
cukor 4 ek
vaníliás cukor 1 csomag
cseresznye 15 dkg
málna 10 dkg