Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Habcsók ahogy hls készíti

Habcsók ahogy hls készíti
Habcsók ahogy hls készíti
60 perc / előkészület: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyen elkészíthető, sokáig tárolható finomság!

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Maradék tojásfehérjék felhasználására nagyon alkalmas. Ünnepek előtt már napokkal korábban el lehet készíteni, zárt dobozban sokáig eláll.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásfehérjéket tálba tesszük, majd hozzászitáljuk a porcukrot, és a keményítőt is hozzáadjuk.
  2. Nagy fakanállal kb. fél óráig kavarjuk, míg olyan kemény nem lesz, hogy a fakanálról már nem folyik le.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsibe kis kanállal halmokat rakunk, és tetszés szerint formázzuk a tetejét (én egy kissé tüskésre szoktam).
  4. Langyos sütőben inkább szárítjuk, mint sütjük, hogy a teteje is szép fehér maradjon.
  • sütési hőfok: 100°C
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 21 959
elküldve: 2
receptkönyvben: 49
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

hls

Mióta szakács: 2012.02.08.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kategória: aprósütemény
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék tojásból
vegetáriánus: ovo vegetáriánus
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
alkalom: karácsonyi édességek
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

habcsók házilag, habcsók, habkarika

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

496
tojásfehérje 3 db
porcukor 75 dkg
kukoricakeményítő 0.25 evőkanál