Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymakrémleves Glaser konyhájából

Hagymakrémleves Glaser konyhájából
Hagymakrémleves Glaser konyhájából
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha nincs krémsajt, használjunk 200 g tejszínt.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kétféle hagymát és burgonyát megtisztítjuk, mossuk. A hagymát és a fokhagymát vékony szeletekre vágjuk. A burgonyát apró kockákra vágjuk.
  2. A forró olajban a kétféle hagymát és burgonyát megdinszteljük. Felöntjük a borral, kb. 1 percig hagyjuk főni. Majd hozzáöntjük a levest és a tejszínt. Felfőzzük, lefedve kb. 20 percig főzzük.
  3. Felolvasztjuk a levesben a krémsajtot. A levest pürésítjük, átszűrjük. Sóval, borssal ízesítjük.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 150
elküldve: 2
receptkönyvben: 19
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

hagymaleves, fehérboros hagymakrémleves, hagymaleves fehérborral

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

189
vöröshagyma 3 közepes fej
burgonya 1 db
fokhagyma 1 gerezd
napraforgó olaj 1 ek
fehérbor 100 ml
zöldség alaplé 800 ml
főzőtejszín 100 g
krémsajt 100 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint