Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymaleves csirkehússal cipóban

Hagymaleves csirkehússal cipóban
Hagymaleves csirkehússal cipóban
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Akár egytálétel is lehet, ha elég sűrűre készítjük!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vékonyan felszeletelt hagymát a zsiradékon megdinszteljük Közben a vizet elkezdjük forralni, és beledobjuk a leveskockákat.
  2. Valamint a csirkemellet is kockákra vágjuk, és párolni kezdjük.
  3. Amint a hagyma kész, ráhintjük a lisztet, elkeverjük, és felöntjük az alaplével. Sóval, borssal ízesítjük a levest, majd közepes lángon főzzük tovább. Mikor megpuhult a csirke, azt is a leveshez adagoljuk.
  4. Végül a tejszínt is hozzákeverjük, egyet forralunk rajta, és kész is! Szerecsendióval ízesítjük a végén.
  5. A cipó tetejét levágjuk, a belsejét kiszedjük, és a sütőbe tesszük lefordítva, amíg egy picit meg nem pirul.
  6. A levest a pirult cipóba merjük, és a tetejére reszelt sajtot szórunk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 827
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Ancsi :)

Mióta szakács: 2015.10.20.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: közepes
kategória: levesek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

hagymás csirkeleves cipóban, cipóban tálalt sajtos hagymaleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

619
sertészsír 3 ek
vöröshagyma 6 közepes db
víz 1.5 l
leveskocka 2 db
főzőtejszín 5 dl
finomliszt 2 evőkanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 1 csipet
sajt 20 dkg
csirkemell filé 30 dkg