Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymás bab ahogy István mester készíti

Hagymás bab ahogy István mester készíti
Hagymás bab ahogy István mester készíti
90 perc / előkészület: 10 perc főzés: 80 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez egy igazán klassz étel!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az én receptem szárazbabból készült, ha valaki fejtett babot használ, akkor legalább 50 dkg használjon. A babot előző este beáztatjuk.
  2. A babot egy órán át főzzük a bazsalikommal és a borssal. A szalonnát lepirítjuk, és azután hozzáadjuk a hagymát. Ha a hagyma üvegesre pirult, akkor hozzáadjuk a megfőtt babot és annyit a főzővízből, hogy ellepje.
  3. Ha elfőtte az összes vizet, akkor el is készültünk.
  4. Jó étvágyat kívánok!
  • elkészítettem: 13 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 23 734
elküldve: 1
receptkönyvben: 84
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

István mester

Mióta szakács: 2013.09.03.
49 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

babos egytálétel, hagymás-bazsalikomos bab, szalonnás hagymás bab

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

731
fejtett bab 25 dkg
vöröshagyma 2 nagy db
kolozsvári szalonna 30 dkg
bazsalikom 2 teáskanál
bors 1 kk