Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymás-cukkinis hal

Hagymás-cukkinis hal
Hagymás-cukkinis hal
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors vacsora kellett, nem volt ötletem. Szerettem volna halat enni, és korábbi kísérletezéseimből tanulva ez sikerült. Nagyon jó lett, úgyhogy felkerült a családi étlapra.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit megpucoljuk, tetszés szerint darabolva vagy egészben feltesszük főni sós vízben. A brokkolit megpároljuk.
  2. A lilahagymát hosszanti darabokra hagyva az olívaolajon kissé megpároljuk, beletesszük a feldarabolt cukkinit, a petrezselymet, borsot, halas fűszerkockát, és együtt pároljuk pár percig. Öntünk hozzá egy deciliter vizet, és ráfektetjük a halfiléket egymás mellé. Lefedve még kb. 5 percet főzzük.
  3. Amikor a hal is megpuhult, beleöntjük a tejfölt, beletesszük a tört fokhagymát. Egyet rottyan, és kész.
  4. Krumplival és brokkolival tálaljuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 003
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Moosalyn

Mióta szakács: 2014.11.23.
7 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: skandináv
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

cukkinis-tejfölös tőkehalfilé brokkolival és burgonyával, zöldséges tőkehal tejfölös mártásban

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

439
tőkehalfilé 400 g
lila hagyma 1 közepes db
cukkini 1 közepes db
burgonya 6 közepes db
brokkoli 200 g
tejföl 450 g
petrezselyem 1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
citrombors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek
fokhagyma 1 gerezd
leveskocka 1 db