Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymás-húsos kacsazsír

Hagymás-húsos kacsazsír
Hagymás-húsos kacsazsír
75 perc / előkészület: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A Rozmaringos kacsa mellékterméke, nagyon finom, de nagyon kalóriadús is egyben.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Csakis fehér kenyérrel.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kacsamell sütését a Rozmaringos kacsánál leírtak szerint végezzük el.
  2. Amíg a hús sül,1 ek olajon megpirítunk négy nagy, fél karikára vágott hagymát  és egy lapos jénai alján elterítjük.
  3. A húsból kisült zsírt erre ráöntjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  4. A megsült húst kisujjnyi szeletekre vágjuk, majd beleengedjük a hagymás zsírba.
  5. Megvárjuk, míg kihűl, majd hűtőben tároljuk. Több napig finom és eltartható.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 245
elküldve: 0
receptkönyvben: 20
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahin

Mióta szakács: 2010.02.07.
189 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: reggeli, uzsonna, vacsora
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 6 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kacsazsír, hagymás kacsazsír

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

214
kacsamell 2 db
vöröshagyma 4 közepes fej
napraforgó olaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint