Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymás jégsaláta

Hagymás jégsaláta
Hagymás jégsaláta
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A profilomban is olvasható, hogy húsimádó vagyok, és nem igazán kedvelem a zöldségeket. Küldetésem, hogy a húsfogyasztásomat minimálisra csökkentsem, és a lehető legtöbb zöldséget megszeressem. A szójafasírt és társai amolyan placebóként szolgálnak.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Szójából (vagy pl. burgonyából) készített fasírt vagy szójavirsli mellé ajánlom köretként.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A citromlevet és az olajat összekeverjük egy-két evőkanál vízzel, sóval és a borssal.
  2. A snidlinget apróra vágjuk, a fokhagymát pépesre zúzzuk, és szintén hozzákeverrjük a fentiekhez, így kész is az öntet.
  3. Az öntetet hűtöbe tesszük.
  4. A salátát megmossuk, majd csíkokra tépkedjük.
  5. Az öntetet csat tálaláskor öntjük a salátára, különben az összeesik.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 9 264
elküldve: 1
receptkönyvben: 63
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Lione-cicc

Mióta szakács: 2012.05.26.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – 0 vércsoport, paleolit fogyókúra
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
költség egy főre: nem olcsó receptek
adag: 3 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

olívás saláta, snidlinges saláta citromos öntettel, jégsaláta metélőhagymával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

140
jégsaláta 1 db
snidling 1 csokor
fokhagyma 5 gerezd
citromlé 1 citromból nyert
olívaolaj 4 ek
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint