Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymás krumplisaláta pezo konyhájából

Hagymás krumplisaláta pezo konyhájából
Hagymás krumplisaláta pezo konyhájából
50 perc / előkészület: 20 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Rántott halhoz nagyon jó köret és saláta egyben.

hozzávalók / 4 adag

A salátához

A díszítéshez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kiflikrumplit héjában megfőzzük, hagyjuk hűlni.
  2. A hagymát vékony karikákra vágjuk, legjobb a sonkahagyma erre a célra, de kisebb fej vöröshagymák is megfelelnek.
  3. A kihűlt krumplit meghámozzuk, és kb. 2 mm-esre szelünk egy sort a tálba, majd a hagymakarikákból terítünk egy sort.
  4. Megsózzuk, majd folytatjuk, ebben a sorrendben, míg el nem fogynak a hozzávalók. A felső sor krumpli legyen.
  5. Zellerlevelet és a paradicsomot ráhelyezzük. A cukorból, ecetből, vízből salátalevet készítünk, és ráöntjük.
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 8 369
elküldve: 0
receptkönyvben: 78
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

pezo

Mióta szakács: 2009.12.13.
16 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: 90 napos diéta - keményítőnap
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
vegetáriánus: vegán
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sonkahagymás krumplisaláta, ecetes-hagymás krumplisaláta, ecetes krumplisaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

211
kifliburgonya 50 dkg
vöröshagyma 20 dkg
cukor 12 ek
ecet 6 ek
víz 5 dl
0 ízlés szerint
zellerlevél 1 db
koktélparadicsom 5 db