Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymás máj Dorka konyhájából

Hagymás máj Dorka konyhájából
Hagymás máj Dorka konyhájából
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vadászatok után nincs finomabb, mint egy jó finoman megsütött friss, hagymás máj. De disznóvágásokon is nagyon finom szokott lenni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A májat jó alaposan beáztatjuk vízbe, párszor átmossuk, majd kis csíkokra vágjuk.
  2. A hagymát felvágjuk, és forró olajon elkezdjük megpirítani, mikor már üveges a hagyma, ráborítjuk a májat.
  3. A májra rászeleteljük a fokhagymát, majd elkezdjük fűszerezni, minden fűszerből annyit teszünk rá, hogy mindenhova jusson.
  4. Egy nagyon pici vizet önthetünk rá, majd addig sütjük, amíg nem lesz elég puha (kb 15-20 perc). Sót ne tegyünk rá, csak a legvégén!
  5. Tálaláshoz pirítunk hozzá pirítóst, és azzal tálaljuk.
  • elkészítettem: 7 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 9 842
elküldve: 0
receptkönyvben: 37
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Dorka09

Mióta szakács: 2013.05.23.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

hagymás dám máj, sertésmáj hagymásan, szarvasmáj hagymásan

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

253
sertésmáj 20 dkg
vöröshagyma 2 nagy db
fokhagyma 2 gerezd
napraforgó olaj 1 ek
ételízesítő 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
kenyér 4 szelet