Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymás melegszendvics Csenőmanó konyhájából

Hagymás melegszendvics Csenőmanó konyhájából
Hagymás melegszendvics Csenőmanó konyhájából
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez volt a kedvenc reggelim gyerekkoromban. Ketchuppal vagy paradicsommal szoktuk fogyasztani.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megolvasztjuk a vajat egy tálban. A sajtot belereszeljük. (Könnyebb elkeverni, ha kicsik a reszelékek.) Beleütjük a tojást. Beletesszük a mustárt és megsózzuk. Összekeverjük.
  2. A hagymát megpucoljuk és felszeleteljük. Közben bekapcsoljuk a sütőt 200°C-ra.
  3. Megkenjük a kenyereket és megpakoljuk hagymával. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük.
  4. Addig sütjük, míg aranybarna lesz. (Kb 20-30 perc.)
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 335
elküldve: 0
receptkönyvben: 51
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Csenőmanó

Mióta szakács: 2018.09.20.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

mustáros melegszendó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

734
kenyér 8 szelet
vaj 10 dkg
cheddar sajt 25 dkg
tojás 1 db
mustár 2 teáskanál
1 kávéskanál
vöröshagyma 2 közepes db