Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymás-mustáros marhasült

Hagymás-mustáros marhasült
Hagymás-mustáros marhasült
75 perc / előkészület: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez egy nagyon egyszerű, ízletes marhasült. Arra figyeljünk, hogy jó minőségű, fiatal marhahúst szerezzünk be.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Rizzsel, vagy burgonyapürével kínáljuk.
Savanyúságnak kovászos uborka illik mellé.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst enyhén klopfoljuk, a szélét késsel bevagdossuk. A szeleteket sózzuk, borsozzuk és megkenjük mustárral.
  2. Egy tálba rétegezzük úgy, hogy a rétegek közé hagymakarikát és olívaolajat teszünk. Egy éjszakára hűtőbe tesszük.
  3. A felhevített zsiradékon a marhahús szeleteket lassú tűzön, egy széles lábasban, kevés víz hozzáadásával fedő alatt puhára pároljuk.
  4. Amennyiben szükséges, vízzel pótoljuk a levet. A hús kb. 1 óra alatt puhul meg.
  5. Amikor megpuhult a marha, akkor adjuk hozzá ízlés szerint tejfölt.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 82 606
elküldve: 10
receptkönyvben: 489
elkészítve: 4/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Beácska

Mióta szakács: 2008.04.25.
104 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

mustáros marhasült hagymával, hagymás-mustáros marhahús

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Almandine
Almandine Mon, 2013-06-10 20:36

De hát ez nem sült, hanem párolt marha.
Persze attól még finom lehet :)

randrea
Andrea / randrea Thu, 2013-02-14 21:10

Kedves Beácska!

Amikor a húst beleteszem főni a lábosba, a hagymát is tegyem hozzá?? Üdv: Andrea

684
marhafelsál 1 kg
vöröshagyma 2 nagy fej
vaj 10 dkg
mustár 8 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 4 ek
tejföl 1 dl