Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymás-párizsis melegszendvicskrém

Hagymás-párizsis melegszendvicskrém
Hagymás-párizsis melegszendvicskrém
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem csak melegszendvicsre jó. Sült krumplihoz is jó, egy kevés szeletelt hagymával még megbolondítva. :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát, a párizsit és a főtt tojást apró kockára daraboljuk, a sajtot lereszeljük.
  2. Ezeket összekeverjük, ízlés szerint fűszerezzük.
  3. A tejfölt, a mustárt és a majonézt is hozzádolgozzuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 14 856
elküldve: 4
receptkönyvben: 351
elkészítve: 10/16
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1120 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

tejfölös-mustáros szendvicskrém párizsival, párizsis krém szendvicsre

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

orsikaa5
orsikaa5 Sun, 2013-09-01 12:41

Kedves Csilla! Szeretném kipróbálni a recepted, de lenne egy kérdésem előtte: hűtőben vajon mennyi ideig áll el? Vagy inkább készítsek fele adagot?! Köszönöm!

507
vöröshagyma 1 közepes fej
párizsi 30 dkg
főtt tojás 2 db
trappista sajt 15 dkg
tejföl 2 dl
majonéz 1 ek
mustár 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint