Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymás-túrós-krumplis pogi

Hagymás-túrós-krumplis pogi
Hagymás-túrós-krumplis pogi
60 perc / előkészület: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pogácsa mindig, minden mennyiségben se perc alatt fogy el nálunk. Imádjuk.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lisztet a főtt krumplival és a túróval eldolgozzuk.
  2. A cukrot, a szárítottt élesztőt a tejben meglangyosítjuk.
  3. A lisztes keverékhez öntjük, beletesszük a tojást, tejfölt, zsírt, sót, és jól összedolgozzuk. Kelesztjük.
  4. A hagymát kevés olajon vagy zsíron megsütjük.
  5. A megkelt tésztát kinyújtjuk, rákenjük a sült hagymát, hajtogatunk egyet rajta, újra kelesztjük.
  6. Majd kinyújtjuk, szaggatjuk, és pirospaprikával felvert tojással megkenjük.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 020
elküldve: 3
receptkönyvben: 51
elkészítve: 0/4
Facebookon megjelent: -

szakács

annami

Mióta szakács: 2012.05.27.
15 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
nehézség: könnyű
kategória: pogácsa
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: meleg előétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

hagymás pogi, sült hagymás-krumplis pogi, sült hagymás túrópogácsa

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

572
finomliszt 50 dkg
instant élesztő 1 tasak
tehéntúró 25 dkg
burgonya 3 db
vöröshagyma 2 közepes fej
tejföl 5 ek
sertészsír 4 ek
tojás 1 db
tej 1.5 dl
0 ízlés szerint
cukor 1 teáskanál
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
tojás 1 db