Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymás vegyes saláta

Hagymás vegyes saláta
Hagymás vegyes saláta
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vendégségben már többször ettem ilyen salátát, és mivel nagyon ízlett, elkértem a receptjét. Aztán amikor Frank Júlia Hagymáskönyvében kerestem valamit, megtaláltam, és rájöttem, hogy ez az a recept. Kicsit módosítottam rajta, az almát
paprikára cseréltem, kapor helyett pedig petrezselymet tettem bele. Plusz a tetejére szórtam lenmagot.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát héjában megfőzzük.
  2. Az uborkalevet, majonézt, tejfölt, fűszereket összekeverjük.
  3. Ha a burgonya megfőtt, meghámozzuk, és karikára vágjuk.
  4. A mártásba keverjük az apróra vágott hagymát, paprikát, uborkát és a burgonyát.
  5. Fél napra hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 26 897
elküldve: 1
receptkönyvben: 241
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

bujtoreka

Mióta szakács: 2010.08.16.
6 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

majonézes-paprikás krumplisaláta kovászos uborkával

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

320
burgonya 0.5 kg
lila hagyma 1 db
kovászos uborka 3 db
piros kaliforniai paprika 2 közepes db
majonéz 10 dkg
tejföl 1.5 dl
kovászos uborka lé 0.5 dl
petrezselyem 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint