Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hal- & krumplifalatok

Hal- & krumplifalatok
Hal- & krumplifalatok
35 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vagy akár főfogás.

hozzávalók / 4 adag

Hal

Krumpli

Szólj hozzá!

elkészítés

Krumpli

  1. Érdemes ezzel kezdeni. Sós vízben 15 percig főzzük a parázs- vagy kifliburgonyát.
  2. Ezután közepes lángon vajat olvasztunk egy nagy serpenyőben, amin pirosra pirítjuk az ujjnyi vastagra vágott krumpliszeleteket.
  3. Végül meghintjük sóval, borssal és apróra vágott petrezselyemmel.

Hal

  1. Az egész hekkeket sóval, borssal és reszelt citromhéjjal alaposan bedörzsöljük, majd forró serpenyőben oldalanként nagyjából 3 perc alatt készre sütjük közepes lángon.
  2. Hagyjuk 5-10 percet pihenni, majd a falatokhoz lemezeire bontjuk a hal húsát.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 875
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Norbi06

Mióta szakács: 2012.03.22.
121 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

fish&chips

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

382
heck 0.7 kg
citromhéj 1 citromból nyert
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kifliburgonya 1 kg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 1 csokor
vaj 3 ek