Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hal és rák sült zöldséggel

Hal és rák sült zöldséggel
Hal és rák sült zöldséggel
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, de nagyon finom. Mindenféle ízek kavalkádja, könnyű vacsora.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk, a gombafejeket egyben hagyjuk. Só-bors, majd egy tálban mehet a sütőbe fél órára. Úgy válasszuk meg a tálat, hogy jól tele legyen a zöldségekkel.
  2. Ha a növények majdnem készen vannak, a tengeri halfilét olívaolajon süssük meg óvatosan. Só, bors. Egy serpenyőben melegítsünk vajat, és szeleteljük bele a fokhagymákat, majd jöhetnek a garnélák. Pár perc alatt azok is megsülnek, és kellemes ízt ad neki a fokhagymás vaj.
  3. Én úgy tálaltam, hogy mindenkinek szedtem a zöldségekből, halból, garnélából és a gombafejekbe nyomtam egy kevés majonézt.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 622
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Süpi

Mióta szakács: 2014.02.15.
7 recept

receptjellemzők

konyha: dél-amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tengeri tál, sült zöldséges rák és hal, sült hal és rák zöldséggel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

364
hal 25 dkg
garnéla 25 dkg
gomba 10 dkg
paprika 2 közepes db
vöröshagyma 2 közepes db
cukkini 1 közepes db
fokhagyma 3 gerezd
vaj 1 ek
olívaolaj 2 ek