Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Halas polenta garnélával

Halas polenta garnélával
Halas polenta garnélával
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi gyors vasárnapi vacsorának készült, és az is lett. Egyszerű, de különleges. Fogyasztása csak a tengergyümölcsei kedvelőinek ajánlott! 

hozzávalók / 2 adag

Hal

Polenta

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat és a garnélát az olajon a fokhagymával pár perc alatt megsütjük.
  2. A halat a fokhagymával, a mustárral és a fűszerekkel aprítóba tesszük, és pépesre daráljuk.
  3. A kukoricadarából, a tejből és a vízből krémes polentát főzünk, ízesítésként belekeverjük a zöldségleveskockát, és a vajjal krémesítjük.
  4. Mikor elkészült, összekeverjük a halpéppel, és a garnélákkal díszítve tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 454
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

roskapetra

Mióta szakács: 2015.09.20.
60 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
konyhatitkok: gourmet
kategória: halételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
konyha: olasz
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tőkehal polentával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

364
tőkehalfilé 120 g
garnéla 150 g
olívaolaj 1 ek
fokhagyma 2 gerezd
mustár 1 teáskanál
kakukkfű 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
oregánó 0 ízlés szerint
chilipehely 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kukoricadara 60 g
tej 2 dl
víz 1 dl
leveskocka 0.5 db
vaj 1 ek