Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Halas tészta

Halas tészta
Halas tészta
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan elkészül, laktató és mutatós. 

hozzávalók / 4 adag

szósz

tészta

Szólj hozzá!

elkészítés

szósz

  1. A vöröshagymát felkockázzuk, üvegesre pirítjuk az olívaolajon, majd hozzáadjuk a tonhalkonzervet és a zúzott fokhagymát, a lecsepegtetett csemegekukoricát és a felszeletelt csiperkegombát.
  2. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk az apróra vágott, friss oregánóleveleket (vagy a szárított változatát), a masszát néhány percig közepes lángon kevergetjük.
  3. Hozzáadjuk a főzőtejszínt és a karikákra vágott olívabogyókat, az egészet összelottyantjuk.
  4. Az elkészült tésztát és masszát összekeverjük, tűzálló edénybe tesszük, a tetejére nagy lyukú reszelőn reszeljük a sajtot.
  5. Forró sütőbe tesszük, addig sütjük, amíg a tetején a sajt meg nem pirul.
  6. Magában vagy zöldsalátával tálaljuk.

tészta

  1. A választott tésztát a tasakon jelzett módon elkészítjük sós, olívaolajos vízben.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 054
elküldve: 0
receptkönyvben: 49
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

LilaPadlizsán

Mióta szakács: 2012.09.25.
6 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tonhalas tészta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

813
tonhalkonzerv 150 g
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 4 gerezd
csemegekukorica 10 dkg
csiperkegomba 10 dkg
főzőtejszín 250 ml
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
oregánó 1 csokor
sajt 10 dkg
olívaolaj 2 ek
olajbogyó 5 dkg
penne 500 g
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint