Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Halászlé tésztával és csípős paprikával

Halászlé tésztával és csípős paprikával
Halászlé tésztával és csípős paprikával
45 perc / előkészület: 5 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádom a halászlét, azok közé tartozom, akik nem csak Karácsonykor eszik ezt a finom, halas ételt.

Aki ismer, az tudja, hogy szeretem a csípős ételeket. Ezúttal is sok-sok őrölt fekete bors, csípős őrölt paprika, Erős Pista, chilipaprika került a halászlébe. A fotón a tészta sajnos nem nagyon látszik, de ott van, higgyétek el. Nálam a paksi változat a favorit.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat besózzuk, és betesszük a hűtőbe.
  2. Főzéskor a hagymát apróra vágjuk, egy edényben olajon megdinszteljük, felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk, szórunk bele bőségesen őrölt paprikát, vágunk bele chili paprikát, hozzáadjuk a halászlésűrítményt és a sűrített paradicsomot.
  3. Amikor felforrt, beletesszük a metéltet, kis idő elteltével a ponty patkókat.
  4. Amikor megfőtt tálaljuk, teszünk rá tejfölt és egy chilipaprikát.
  5. Fehér kenyérrel fogyasztjuk, vörösbort iszunk hozzá.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 609
elküldve: 1
receptkönyvben: 23
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
alkalom: karácsonyi receptek
nehézség: közepes
kategória: levesek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Halászlé tésztával sok-sok csípős paprikával és tejföllel, halászlé, halászlé tésztával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

425
ponty 35 dkg
hal alaplé 2 dl
sűrített paradicsom 70 g
vöröshagyma 1 nagy fej
chili 6 db
paprikakrém 1 ek
napraforgó olaj 1 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 1 teáskanál
csípős fűszerpaprika 2 teáskanál
tejföl 1 dl
tészta 5 dkg