Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Halfasírt 5. - pangasius

Halfasírt 5. - pangasius
Halfasírt 5. - pangasius
24 perc / előkészület: 20 perc sütés: 4 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Barátainkat hamburgerezni hívtuk, és a marhafasírt mellett készítettem ilyen halfasírtokat is. Nagyon finom lett, másnapra is maradt pár darab, azt salátával fogyasztottuk el. Könnyű étel, nemcsak böjt idejére.


hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat felaprítjuk, érdemes kézimixerrel pürésíteni.
  2. A zsemléket áztassuk be langyos tejbe, nyomkodjuk ki, és adjuk a halhoz.
  3. Üssünk hozzá egy tojást, adjuk hozzá a fűszereket ízlés szerinti mennyiségben, reszeljük hozzá a fokhagymát.
  4. Az apróra vágott vöröshagymát dinszteljük meg az olíván, adjuk ezt is a halhoz.
  5. Keverjük össze, és ha túl lágy lenne, adjunk hozzá zsemlemorzsát, míg olyan állagú lesz, hogy formázni tudjuk. Ellapított kerek formákká alakítjuk, és zsemlemorzsában megforgatjuk a tallérokat. Forró olajban kisütjük.
  6. Néhány perc alatt átsülnek, hiszen könnyű halhúsról van szó.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 13 727
elküldve: 3
receptkönyvben: 173
elkészítve: 3/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Nyulas

Mióta szakács: 2010.08.12.
166 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

pangasius-fasírt, halfasírt csomborral

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

783
pangasius 50 dkg
zsemle 2 db
tej 2 dl
vöröshagyma 0.5 közepes fej
olívaolaj 2 ek
tojás 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 1 gerezd
borsikafű 0 ízlés szerint
zsemlemorzsa 10 dkg
napraforgó olaj 2 dl